فصل 6 کتاب ارزشیابی سهام مهرانی، استمرار عملیات شرکت

فصل 6 کتاب ارزشیابی سهام مهرانی، استمرار عملیات شرکت فصل 6 کتاب ارزشیابی سهام مهرانی، استمرار عملیات شرکت

دسته : حسابداری

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 3175 KB

تعداد صفحات : 33

بازدیدها : 368

برچسبها : ارزشیابی سهام استمرار عملیات شرکت

مبلغ : 13000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه پاورپوینت فصل ششم کتاب ارزشیابی سهام مهرانی و میرصانعی با عنوان ارزش استمرار عملیات شرکت

پاورپوینت قابل ویرایش ارزش استمرار عملیات شرکت فصل ششم کتاب ارزشیابی سهام (تالیف و ترجمه دکتر کاوه مهرانی، کیارش مهرانی و سید روح ا.. میرصانعی) از دروس دانشجویان ارشد رشته حسابداری می باشد.

بخشهایی از متن پروژه

ارزش استمرار عملیات شرکت

مقدمه

شرکت هایی که رشد می کنند ممکن است نرخ رشد متفاوتی با نرخ رشد اقتصاد کشور (یا منطقه) داشته باشند. برخی رشدها از ثبات نسبی برخوردارند و به صورت مستمر (perpetuity) می توان ارزش شرکت را با فرض تداوم عملیات از طریق لحاظ نمودن آن برآورد کرد. شاید یکی از مشکل ترین مباحث ارزشیابی چگونگی و زمان تغییر شرایط شرکت ها و انتقال آنها از مرحله ای به مرحله دیگر باشد. اینکه رشد ثابت ادامه خواهد یافت یا خیر، پرسش اصلی این فصل خواهد بود. در این فصل با تأمل بر اندازه شرکت (در رابطه با حجم بازاری که در آن فعالیت می کند)، نرخ رشد جاری و مزیت های رقابتی به این پرسش پاسخ داده می شود. ...

احتمال عدم موفقیت و ارزشیابی

در روش اول انتظار داریم که شرکت در شرایط تداوم یا انحلال با درجه ای از احتمال ارزشیابی گردد. هنگامی که شرکتی با احتمال انحلال مواجه گردد هزینه سرمایه بالا و ارزش فعلی جریان ورودی نازلی خواهد داشت.

روش دوم در شرایطی است که ارزشیابی جریان نقدی تنزیل شده گرایش به نوعی تورش خوش بینانه داشته و احتمال آنکه شرکت رو به انحلال کامل رود تخمین زده نمی شود. در این روش ابتدا ارزش شرکت در شرایط خوش بینانه تخمین زده می شود، سپس به دلیل آنکه ارزش دارایی های عملیاتی بیش از ارزش انحلال است احتمال عدم بقای شرکت مستقیماً در برآورد آتی اعمال می شود.

برای شرکت هایی که در شرایط موجود خود دارایی های توانمندی دارند و تعهدات آنها علائم کمی از بحران مالی دارد روش اول بهتر است.

در شرکت های نوپا و تازه تأسیس و شرکت های دارای اندازه کوچک بهتر است احتمال عدم بقای شرکت در ارزشیابی اعمال شود. در اولین روش می توان نرخ تنزیل را با استفاده از نسبت توان نقدی و احتمال عدم بقای شرکت برآورد کرد، سپس ارزش دارایی های عملیاتی را با دامنه احتمال برآوردی تعدیل نمود. ...

عناوین اصلی مطالب پروژه

مقدمه

آخرین گام ارزشیابی

ارزش انحلال

رویکرد مقایسه ای

مدل رشد ثابت

محدودیت های رشد ثابت

نرخ رشد ثابت منفی

مفروضات کلیدی رشد ثابت

دوره مزیت رقابتی(CAP)

ویژگی شرکت های با رشد ثابت

مدل های تنزیل سود نقدی (DDM)

استمرار عملیات: مدل (FCF)

دوره انتقالی به رشد ثابت

موضوع بقا و پایداری

احتمال عدم موفقیت و ارزشیابی

برآورد احتمال بحران مالی

نتیجه گیری

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید