پایان نامه رتبه بندی شعب بیمه طبق مدل ارزیابی عملکرد متوازن BSC با تکنیک TOPSIS

پایان نامه رتبه بندی شعب بیمه طبق مدل ارزیابی عملکرد متوازن BSC با تکنیک TOPSIS پایان نامه رتبه بندی شعب بیمه طبق مدل ارزیابی عملکرد متوازن BSC با تکنیک TOPSIS

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 600 KB

تعداد صفحات : 372

بازدیدها : 573

برچسبها : ارزیابی عملکرد کارت امتیازی متوازن تاپسیس TOPSIS BSC

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه رتبه بندی شعب بیمه کارآفرین بر اساس مدل ارزیابی عملکرد متوازن (BSC) با استفاده از تکنیک TOPSIS

رتبه بندی شعب بیمه کارآفرین بر اساس مدل ارزیابی عملکرد متوازن (BSC) با استفاده از تکنیک TOPSIS

در این پایان نامه سعی بر ارائه مدلی جامع از ارزیابی عملکرد شعب شرکت های بیمه بوده تا بر اساس آن بتوانیم رتبه بندی شعب شرکت های بیمه ای را انجام دهیم. بنابراین سؤالات تحقیق در این زمینه عبارتند از:

سوال 1- ابعاد عملکردی مناسب برای رتبه بندی شعب بیمه کارآفرین چیست؟

سؤالات فرعی بر اساس مدل ارزیابی عملکرد متوازن عبارتند از:

- شاخص های مناسب در بعد مالی برای رتبه بندی شعب بیمه کارآفرین چیست؟

- شاخص های مناسب در بعد مشتری برای رتبه بندی شعب بیمه کارآفرین چیست؟

- شاخص های مناسب در بعد فرآیندهای داخلی برای رتبه بندی شعب بیمه کارآفرین چیست؟

- شاخص های مناسب در بعد رشد و یادگیری برای رتبه بندی شعب بیمه کارآفرین چیست؟

سؤال 2- اولویت های ابعاد عملکردی رتبه بندی شعب بیمه کارآفرین چیست ؟

سؤال 3- رتبه شعب بیمه کارآفرین در استان اصفهان به چه ترتیب است؟

چکیده:

با توجه به تأثیر بسیار بالای صنعت بیمه بر رشد و توسعه اقتصادی کشورها، ارزیابی عملکرد در شرکت های بیمه ای از اهمیّت بسیار بالایی برخوردار می باشد و از آنجائیکه شرکت های بیمه از لحاظ ساختاری و نوع فعالیت بسیار گسترده می باشند لذا نیاز به کنترل و ارزیابی عملکرد در آنها مضاعف می گردد. از این رو ارزیابی عملکرد شعب شرکت های بیمه با بررسی کیفیت و چگونگی عملکرد و مقایسه آن ها گامی برای بهبود مستمر عملکرد شعب می باشد. امروزه مسأله اساسی جهت ارزیابی عملکرد شرکت های بیمه و یا مؤسساتی که دارای بخش های متعدد و شعب فراوان می باشند، این است که تاکنون روش ارزیابی عملکرد جامع، قابل اعتماد و انعطاف پذیر در این خصوص ارائه نگردیده است؛ لذا این پژوهش بر آن است که با الهام گرفتن از مدل کارت امتیازی متوازن مدلی را برای ارزیابی عملکرد شعب شرکت های بیمه طراحی کرده و سپس به رتبه بندی شعب شرکت های بیمه بپردازد. بدین منظور از طریق مطالعه اسنادی و مصاحبه با خبرگان، کارشناسان و مدیران صنعت بیمه، مؤثرترین شاخص های عملکردی شناسایی و به طور کلی در قالب یازده معیار و 48 شاخص در چهار حوزه مالی، مشتری، فرآیندهای داخلی و رشد و یادگیری طبقه بندی گردیده است. سپس از طریق پرسشنامه و نظرسنجی از خبرگان و نیز استفاده از آزمون های آماری به کمک نرم افزار SPSS به آزمون فرضیات تحقیق پرداخته شد. نتایج حاکی از آن بود که مدل کارت امتیازی متوازن و هر یک از ابعاد چهارگانه مدل در ارزیابی شعب بیمه کارآفرین از اهمیّت معناداری برخوردار می باشد و با استفاده از آزمون فریدمن مشخص گردید که ابعاد مدل کارت امتیازی متوازن در صنعت بیمه از اهمیّت یکسانی برخوردار می باشند. در نهایت نیز با استفاده از تکنیک TOPSIS به رتبه بندی شعب بیمه کارآفرین در شهرستان های کاشان، همدان و اصفهان در سال های 1389 و 1390 پرداخته شد.

واژگان کلیدی:

ارزیابی عملکرد، کارت امتیازی متوازن، رتبه بندی، تکنیک TOPSIS، شعب شرکت های بیمه

شرح واژگان کلیدی :

مدل

مدل، ساده شده یا تجرید واقعیت. مدل در واقع بیان ساده ای از واقعیت است.

رتبه بندی

ارزیابی و قضاوتی است که شخص ثالث یا یک سازمان مستقل و غیر ذینفع درباره اعتبار یک شرکت انجام می دهد، یا به عبارت دیگر رتبه بندی عبارتست از؛ تنظیم اشیا یا افراد بر مبنای یک ویژگی معین یا مجموعه ای از اختصاصات آنها.

ارزیابی عملکرد

عبارتست از توصیف نظام مند از قوت و ضعف عملکرد فرد یا گروه یا سازمان در رابطه با وظایف محوله و اهداف سازمان.

کارت امتیازی متوازن

این مدل یک سیستم راهبرد و ارزیابی عملکرد می باشد که مأموریت و راهبرد سازمان را به یک مجموعه متوازن از سنجه های عملکرد جامع ترجمه می نماید. کارت امتیازی متوازن، که در دهه 1990 میلادی توسط کاپلان و نورتون ابداع گردید، یکی از معروفترین ابزارها و فناوری های مدیریت در عمل می باشد. در طی سال های اولیه این قرن نرخ واقعی به کارگیری کارت امتیازی متوازن که در شرکت های بزرگ در آمریکا و سراسر اروپا گزارش شده است، بین 40 تا 60 درصد بوده است.

تکنیک تصمیم گیری چند معیاره (MADM)

تصمیم گیری چند شاخصه به تصمیمات خاصی (از نوع ترجیحی) مانند ارزیابی، اولویت گذاری و یا انتخاب از بین گزینه های موجود (که گاه باید بین چند شاخص متضاد صورت گیرد) اطلاق می گردد.

تکنیک رتبه بندی Topsis

تکنیک رتبه بندی از طریق سنجش با TOPSiS (راه حل ایده آل)، از شیوه های کلاسیک در زمینه تصمیم گیری با معیارهای چند گانه است که توسط هوانگ ویون ابداع شده است. این شیوه بر این مفهوم بنا گذاشته شده که گزینه انتخاب شده باید کمترین فاصله را از راه حل ایده آل مثبت و بیشترین فاصله را از راه حل ایده آل منفی داشته باشد.

شعب شرکت های بیمه

فروش خدمات بیمه ای، نظارت، کنترل و پشتیبانی بیمه ای و کارگزاران در شعب انجام می پذیرد. افرادی که در شعب هستند به صورت فرآیندی نقش ایفا می کنند.

پایان نامه حاضر در 5 فصل کامل همراه با منابع، جداول، نمودارها و پیوست ها در 372 صفحه ی ورد و قابل ویرایش با عنوان رتبه بندی شعب بیمه کارآفرین بر اساس مدل ارزیابی عملکرد متوازن (BSC) با استفاده از تکنیک TOPSIS بوده که آماده پرینت و استخراج فایل pdf می باشد.

The ranking of branches of KARAFARIN insurance co. according to balanced scorecard (BSC) with use of TOPSIS technique

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید